İlgili Muhataplara

Mahalli İdareler derneğimizin Tüzüğünün 14. ve 9. maddesi Denetim Kurulu gerektiğinde Genel Kurulu Toplantıya çağırabilir maddesi gereği;
Denetim Kurulu tüzüğün 9. maddesine göre Olağanüstü Toplantıya çağırarak Tüzüğün 9. maddesine göre toplantı gündemi ve toplantıya ilişkin ilanı Basın Yayın İlan Kurumuna Kayıtlı ve Türkiye Genelinde ulusal bir gazetede ilanı yapılmıştır.

Genel Kurulda Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine

Selçuk ÇETİN-Pursaklar Belediye Başkanı
Gültekin AYANTAŞ- Akyurt Belediye Başkanı
İrfan DİNÇ Çankırı (E.) Belediye Başkanı
Süleyman HAKSEVER- Çubuk (E.) Belediye Başkanı
Osman USTA-Genel Başkan & Karapınar (E) Belediye Başkanı & Ankara Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı
Osman KAYAER-Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı
Ayla YÜCEER CAN-Akyurt Belediye Başkan Yardımcısı
Halime BAŞAR- Mahalli İdareler Derneği Genel Başkan Yardımcısı
Sefer SARI-Kocaeli (E) İl Genel Meclis Üyesi/Grup Başkanı

seçilmişler olup,

17.08.2018 tarihinde Ankara Valiliği İl dernekler Müdürlüğüne olağanüstü Genel Kurul Sonuç Bildirimi yapılmış olup, resmiyet kazanmıştır. Yukarıdaki isimleri sayılan yönetim kurulu 17.08.2018 tarihi itibariyle göreve başlamışlardır.
28.08.2018 tarihinde Ankara İl dernekler Müdürlüğünden DERBİS şifresi alınarak yeni yönetim bildirimi yapılmış ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanı olarak Osman Usta görevine başlamıştır.
Yeni Yönetimde olmayan kişilerden derneğimizin yönetim kurulu izni ve onayı olmadan hiçbir şekilde Derneğimiz hakkında açıklama ve yorum yapamazlar.
Derneğimizin amblemini hiçbir yerde kullanamazlar.
Kurumumuza ait web siteleri, e-mail adresleri, facebook hesapları, twitter hesapları kullanamazlar, watsapp'tan Mahalli İdareler Derneği Yönetimi Kurulu grubu adına yazı yazamazlar, bildirim paylaşamazlar. Yukarıdaki uyarılara uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.
Bütün ilgili ve yetkililere duyurulur. 29.08.2018

Abidin ÖZKARAASLAN