913. E-İHALE EĞİTİM PROGRAMI AFYONKARAHİSAR 17-21 ARALIK 2018

Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün 06.12.2018 Tarih E.227658 Sayılı Yazısı İle Bakanlıktan İzin Alınmıştır.

Sayın Başkanım

Kamu yararına çalışan derneklerin yasal görev ve sorumluluğu kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesi için kamu çalışanlarını mevzuat yönünden desteklemek karşılaşılan sorunlara çözüm getirmek amacına yönelik eğitim programları düzenlenmekte ve sizlere her alanda daha iyi hizmet sunmayı amaçlamaktayız.

Kamu yararı statüsündeki Mahalli İdareler Derneği, Mahalli İdareler Enstitüsü olarak söz konusu yöneticilere düzenlemiş olduğumuz eğitim programımıza katılım son derece faydalı olacaktır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçilmesi ve AB müktesebatına uyum kapsamında mevzuattaki hızlı değişiklikler, Uygulamadaki sıkıntıları da beraberinde getirmiştir.

Birim amirlerinin ve tüm kamu görevlilerinin idari ve mali yönden ceza almamak ve telafisi mümkün olmayan sıkıntılar yaşanmaması için, kurumunuza gelinerek uzman hocalarımız tarafından bizzat uygulamalı olan hizmet içi eğitim sırasında dosyadaki eksikliklerin giderilmesi iş ve işlemleri mevzuata uygun hale geleceği,

Genel eğitim kapsamında ise eş değer kurumlarda sıkıntıların çözümünün nasıl yapıldığına şahit olup, deneyim ve tecrübeleri artırmaya fayda sağlayacaktır.

Osman USTA

Genel Başkan

EĞİTİM PROGRAMINA KİMLER KATILABİLİR

Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yard, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yard. Daire Başkanları, Şube Müdürleri,  Mali Hizmet Müdürleri, Harcama yetkilileri, Yaklaşık Maliyet, Teknik Şartname Hazırlayanlar ve İhale süreçlerinde yer alan tüm personelin katılımı uygundur.

EĞİTMENLERİMİZ

Fikret IRMAK  (Sayıştay Uzman Denetçisi)

EĞİTİM KONU BAŞLIKLARI

ELEKTRONİK İHALE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ KAPSAMINDA;

• E-İhale Yönetmeliği amaç kapsam dayanak
  • İhalelerde uyulması zorunlu kurallar
  • İhaleye katılacak isteklilerin EKAP kaydı.
  • E-İhale uygulama yönetmeliği ihale hazırlık işlemleri ilanlar ve dokümana ilişkin hususlar
  • Elektronik ortamda teklif alınan ihalelerin e- tekliflerinin hazırlanması sunulması açılması değerlendirilmesi
  • Elektronik ihalenin sonuçlandırılması
  • Doğrudan temin işlemleri
  • EKAP işlemleri

Eğitime katılacakların 7  ARALIK  2018 tarihine kadar, Derneğimiz telefonlarına ulaşıp teyit almaları, T.C. Ziraat Bankası ANKARA-Yenişehir Şubesi IBAN No: TR90 0001 0004 7106 5689 8850 04nolu hesabına havale edip, dekont’u0 312 231 40 58nolu faksa gönderilmesi gerekmektedir.

17-21 ARALIK AFYON AKRONES TERMAL HOTEL *****

Çift Kişilik Oda Kişi Başı    :  1.370 TL                                Tek Kişilik Oda     :  1.750TL

İRTİBAT:   Meral KÖKSALDI    GSM: 0505 374 56 59            İlkay KAYNAR  GSM: 053336648 05

Tel         :  0312 230 42 72-230 55 80 Faks: 0312 231 40 58