17-23 Kasım 2017 Orta Avrupa İnceleme ve Araştırma Eğitim Programı

ANA SAYFAFAALİYETLEREğitim Programlarımız17-23 Kasım 2017 Orta Avrupa İnceleme ve Araştırma Eğitim Programı
17-23 Kasım 2017 Orta Avrupa İnceleme ve Araştırma Eğitim Programı

posted in Eğitimler

Orta Avrupa İnceleme ve Araştırma gezi programları kayıtları başlamıştır. Yurt dışı programına katılacaklar için; Vali, Vali Yardımcısı, İl Genel Sekreteri, İl Genel Meclis Üyesi, Birlik Başkan ve Birlik Üyeleri, Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyesi, Encümen Üyesi ve Belediye Personelleri için, meclis kararı ile görevlendirilme yapılması gerekmektedir. Diğer kamu görevlilerin ise kurumundan olur alması gerekmektedir.
Yurt dışı için hazırlanan Programlarımız İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün 20.06.2005 gün ve 5003–50520.2005.62 sayılı Genelgesine uygun olarak düzenlenmiştir. Genelgenin 8. maddesi gereğince görevlendirilecek kişilerin yol bedeli ve günlük yasal harcırahları 6245 sayılı Harcırah Kanununa göre 03.3.3.01 Yurtdışı geçici görev yolluğu giderinden diğer giderlerin ise belediye bütçesinin 03.5.9.03 Kurslara Katılma Giderleri ödeneğinden karşılanması mümkün bulunmaktadır.
İRTİBAT : Meral KÖKSALDI (Genel Koordinatör)       Gsm : 0505 374 56 59

Tel            :  0312 418 78 33                                              Faks : 0312 418 78 32