16-19 Kasım Antalya Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Eğitim Programı

ANA SAYFAFAALİYETLEREğitim Programlarımız16-19 Kasım Antalya Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Eğitim Programı
16-19 Kasım Antalya Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Eğitim Programı

posted in Eğitimler

Bakanlar Kurulu Kararına istinaden  Kamu Yararı Statüsü kazanmış olan Mahalli İdareler Derneği ve Mahalli İdareler Enstitüsü yasal görev ve sorumluluğu kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesi, kamu çalışanlarını mevzuat yönünden desteklemek, karşılaşılan  sorunlara çözüm getirmek amacıyla kurulmuştur. Derneğimiz sektörün önde gelen marka konut üreten  şirketlerin değerli yönetici ve teknik kadrolarını da panele dahil ederek bir ilke imza atmıştır.

Kamu yararı statüsündeki Mahalli İdareler Derneği, Mahalli İdareler Enstitüsü olarak söz konusu yöneticilere düzenlemiş olduğumuz eğitim programımıza katılım son derece faydalı olacaktır.

Aşağıdaki konuları kapsayan Eğitim Programımız 16-19 KASIM 2017 Tarihlerinde ANTALYA/ THE SENSE   Hotel’ de gerçekleştirilecektir.

EĞİTİM KONU BAŞLIKLARI

·         2017 öncesi planlı alanlar imar yönetmelikleri

·         2017'de yapılan yönetmelik değişikliğinin nedeni

·         Yapılan yönetmelik değişikliği neleri kapsıyor?

·         Değişiklik öncesi ve sonrasının karşılaştırılması

EĞİTMENLERİMİZ

·         Yard. Doç. Dr. Engin KEPENEK

·         Yard. Doç. Dr. Hasan HAŞTEMOĞLU